Na temat

  • Po co blanszujemy produktyPo co blanszujemy produkty
    Większość z nas słyszała o blanszowaniu, jednak nie każdy wie co to jest takiego blanszowanie. Blanszowanie jest obróbką cieplną, która ma za zadanie eliminację bakterii, które znajdują się na produkcie. …
  • Jak zorganizować przyjęcie dla dzieckaJak zorganizować przyjęcie dla dziecka
    Większość z naszych dzieci to małe niejadki. Czasem jednak trzeba je zachęcić do tego, aby miały przyjemność ze spożywania posiłków i żeby nie były one dla nich karą. Jeśli mamy …
  • Smaki lataSmaki lata
    Każdy z nas lubi kiedy kończy się zima i powoli zaczyna przychodzić do nas lato. Jest to naprawdę bardzo miły dla nas czas kiedy nie musimy już więcej martwić się …

Strony

Bita śmietana? Pycha!. Każda pani domu lubi od czasu do czasu upiec coś pysznego dla swoich bliskich albo na spotkanie ze znajomymi. Przepisów na smakowite ciasta i desery jest mnóstwo, a wiele z nas korzysta nadal ze starych zeszytów swoich mam i babć.Wielu smakoszy przedkłada, ponad inne desery, ciasta z bitą śmietaną, które kuszą swoją lekkością i słodkim smakiem.Bo dobrze zrobiona bita śmietana powinna być taka, puszysta, delikatna w smaku i rozpływać się w ustach. I tu, jak twierdzą specjalistki, kluczem do sukcesu jest kupno odpowiedniej słodkiej śmietanki. Ważne też jest jej schłodzenie i czas ubijania oraz dodatki w zależności od tego, jaki smak chcemy jej nadać.Nasza praca nie będzie stwarzała nam żadnych problemów, jeżeli zaopatrzymy się w syfon do bitej śmietany, który pozwoli na szybkie i łatwe wykonanie tej czynności. W skład takiego urządzenia wchodzi butla, syfon oraz naboje.Jeżeli chodzi o naboje do syfonu do bitej śmietany, wybór jest bardzo duży. Sklepy internetowe prześcigają się w propozycjach, zachęcając niskimi cenami i promocjami.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>